Ik droom voor morgen,
een wereld zonder zorgen ,
kinderen die "kunnen" buiten spelen,
bomen vol vogeltjes die hun wijsje kwelen,
een blauwe zee,een proper strand
geen man die naast de weg beland!
Ik droom een leven "iederéén gelijk"
genoeg werk ,genoeg eten en veel blijk,
van geluk en dankbaarheid!
Bedankt mooie wereld
wij houden van u!
zo zou het prachtig zijn!!!!! de wereld is ook heel mooi onze planeet,aarde , maar war er mee gedaan wordt is fout , maar zij neemt alles terug !! knuff maria (Isolina)!