Hoe kan je leeg zijn en toch zwaar?
Hoe kan je leven en toch niet?
Hoe ben jij? Hoe ben ik?
Antwoorden komen niet zo gauw
als vragen.
Bereidt je maar voor op een
stilte na je geraas.
Teveel vragen, nog te weinig
antwoorden.
Verdrink niet!?
Zoek gewoon verder,
Ga door...