Dit is wat je wilde;
dit is wat je krijgt
met je arrogante gedrag
is er weinig dat over blijft
weinig om te geven
maar jij koos voor dit leven
dit is hoe jij het wilde
en dit is hoe jij het krijgt
en als ik met je klaar bent
is er weinig dat van jou overblijft