Sprkeloos
Lucht laat zich zien in wit-grijze tinten
Hier en daar een stukje blauw
De slakken zoeken hun weg in het prille
Ochtendgloren!
Wat een rust en genieten van de
kleine dingen,die zo snel
over het hoofd worden gezien!
Vogels,die zingen een prachtig
Lied...........
Wat zouden ze elkaar vertellen?
Dankbaar dat ik dit mag zien,
horen en voelen.
Sprakeloos........dat ik LEEF!
Mens nietig en klein in een heel grote wereld!