Kijk vooruit, kijk niet terug
Ik geef je wel dat extra duwtje in de rug,
Spartel ,spartel, ga ervoor
Ik zet je wel op het juiste spoor
Blijven proberen, blijven gaan,
Ik zal je wel even voorgaan
Hop Hop alles geven,
Maak iets van dat al veel te korte leven
Volg het juiste pad, volg je dromen,
Zo zal je er zeker komen!