Misschien was het te mooi om waar te zijn
Misschien bestaan mooie dingen niet
Misschien is het leven alleen maar pijn
Misschien is alles wat je voelt verdriet
En misschien, heel misschien
is er iemand die het ziet
Jij bent vast te goed voor mij
en ik te slecht voor jou
Jij maakt vast wel iemand anders blij
terwijl ik nog steeds een beetje van je hou
Jij vergeet mij vast niet
Je zal vast wel aan me blijven denken
Mij herinneren als het meisje met veel verdriet
aan wie je je liefde niet kon schenken
En misschien moet ik niet meer met je praten
Misschien moet ik je niet meer zien
Ik kan je niet verlaten
maar straks zie je mij verdrietig, misschien