Ik voel teveel
verwonderd en overdonderd
kijk ik de wereld in
een klein meisje die ik helemaal niet ken
struikelt en valt hard de wereld in
Ik voel teveel
ik kan het niet aanzien
hulpeloos als ze is probeert ze van de bovenste plank
de groentesoep te pakken
ik heb pijn van de bovenste plank
Ik voel teveel
Meer dan ieder ander misschien
ik kan ze niet zien
ongelukken, pijn, vreugde en hoop
het is teveel
ik kan het niet zien