Als een klok 1 wijzer heeft
en het duurt een uur van de 12 naar de 1
en daarna drie kwartier naar 1
en daarna een half uur
steeds sneller draait die wijzer
nog 1 minuut van de 12 naar de 1
nog 10 seconden
nog een duizendste en zo verder
waar is die tijd aan snelheid nog verbonden ?
Dan is de grootste snelheid dus de stilstand
deze conclusie lijkt heel simpel
doet afbreuk aan de mathematica
toch lijkt het logisch maar markant
wat is dan die andere kant ?
van razendsnel naar langzaam gaan
de wijzer steeds langzamer in zijn baan
de traagheid van een slak
de tijd duurt eeuwen van de 12 naar de 1
dus traagheid vormt het struikelblok naar tijd
die verdwijnt dus eeuwig mettertijd
Poehhh nou zeg dit klinkt bout !
waar zit nou toch de denkfout ??!