Van alles een beetje
Beetje veel shit gehad laatste tijd
Mijn eigen keus, dat is een feit..
Beetje veel zin in mn nieuwe baan
Jupz ik zie mezelf daar wel staan
Beetje verliefd, dacht ik te wezen
Toch is het tegendeel bewezen
Beetje vrolijk vandaag zoals je ziet
Gister zag ik het totaal niet
Beetje beter gaat het al wel
Nu het gas erop en snel!
Beetje contact met een oude vriend
Zoooo gaaf, hoe die het uitkientā¦
Beetje gek hoe sommige dingen lopen
Dat terwijl je het anders deed hopen..
Maar ach het is van alles een beetje,
Beter dan TE overal voor, weetje