zonder het te weten
begon ik weg te branden
maar door dat kleine teken
van jou, kon ik steun zoeken in jouw warme handen
ik was vol met verdriet,
keek door een bril van zelfmedelijden
maar nu weet ik dat jij er bent, die me ziet
en dat je me met je liefde wilt bevrijden
ik weet dat alles goed komt,
'k heb 't volste vertrouwen in jou, m'n vriend
't is maar goed dat je me vond,
nu begrijp ik waarvoor het leven dient
(zeven december 2001)