Letters dansen over het blad,
letters die vertellen hoe lief ik je had.
Letters vol liefde & verborgen verdriet,
Voor jou, de persoon die mij achterliet.
Letters die verdwijnen, worden uitgedaan.
Ik die besef, wat jij me hebt aangedaan.
Jij, die het niet waard bent om voor te huilen.
Jij, die gewoon mijn hart kwam vervuilen.
En het is je gelukt, mijn geluk viel ineen.
Je bent weg, en mijn hart is van steen.