~*~
Ik wil bij je zijn
Ik vind je lief
Je geeft me het gevoel
Dat ik iets waard ben
Je maakt me vrolijk
Met je smsjes
Je laat me de leuke dingen
In het leven weer zien
Toch kan ik niet zijn
Wie ik werkelijk ben
Want ik ben bang voor je reactie
Hoe zul je reageren?
Ik weet het,
Als je zult vertrekken
Ben je het niet waard
Maar toch
Wil ik bij je zijn
Want ik vind je leuk
Dus zal ik je laten zien
Wat ik waard ben!
~*~