Ik kan niet meer
Iedere keer als de telefoon weer overgaat
Pijn die dwars door mijn maag heen gaat
Wie is het aan de andere kant van de lijn
Zal het weer degene die me kapot maakt zijn
Gezellig en leuk kletsen met een vriendin
En dan breek jij met je belletje weer in
Ik kan me gedachten niet meer bij ons gesprek houden
En de tranen die voel opkomen moet ik achter houden
Ik kan hier echt, echt niet meer tegen
Ik wil dat je verdwijnt, verdwijnt uit me leven
Telkens neem ik de telefoon met nummer of privé niet meer op
Omdat ik weet jij scheld me steeds weer helemaal verrot
Nu stuur je een smsje met dat je met me wil praten
Maar ik ben hoe je doet je steeds meer gaan haten
Ik ben het zo zat iedere keer weer die stres
Maar nee ik grijp niet zoals jij naar de fles
Het liefst zou ik voorgoed willen verdwijnen
Want nu ben ik van de stres aan het wegkwijnen
Mijn leven en vertrouwen in de mannen heb jij wel kapot gemaakt
Ik denk dat als een man mij zijn liefde verklaart dat het me nooit meer raakt