Hoop vervaagt,
Hoop vervaagt bij het falen van het systeem,
Geen stap meer terug ,
Geen stap meer heen.
Afgenomen daar waar je voor leeft,
Omdat het Nederlands recht daar de ruimte voor geeft.
Voor altijd leegte en dagelijks verdriet
De leugens winnen van de waarheid,
Alleen het systeem ziet het niet.