Lieve mama,
Het spijt me voor de dingen die ik je heb aan gedaan,
het spijt me dat ik je alleen heb laten staan.
Lieve mama,
Het spijt me voor alle tranen die ik heb laten gaan,
Het spijt me, ik laat je nu alleen in het leven staan.
Lieve mama,
Het gaat je goed, je bent een sterke vrouw,
de vrouw waar ik zo ontiegelijk veel van hou.
Lieve mama,
Sorry, maar ik kon het gewoon allemaal niet meer aan..
Lieve mama, je moest me laten gaan.
Allerliefste mama,
Je bent nu helemaal alleen, maar papa&m'n zusje zijn er voor jou.
Om te tegen je te zeggen 'Ik hou van jou'.
iets wat ik misschien te weinig heb gedaan.
En nou heb ik je alleen laten staan.
Liefste mama,
Het spijt me, ik moest wel doen wat ik nou heb gedaan,
je bent nu vrij, je kunt overal gaan staan.
Het spijt me voor alles,
dit alles doet me zo'n zeer.
maar na alles wat ik je heb aan gedaan,
kijk ik altijd op je neer.
Ik hou van je.