Hoe ik verwerk mijn gedachtes en gevoelens
Soms schijf ik over zwart galgerige machten
Want zo zijn op dat moment mijn gedachten
Maar wees niet bang want ze blijven niet lang
Want ik ga met die gedachten wel aan de gang
Niemand hoeft daarover lang te dralen
Ik laat het echt niet meer me leven bepalen
Soms blijft het even in het ik drangen
Maar blijf er nooit meer te lang in hangen
Ik heb soms het droevige even nodig
Maar ik weet dat ik niet ben overbodig
Tegen echte vrienden kan ik zeiken en klagen
Want ze weten dat ik het soms niet alleen kan dragen
Weet ik wil jullie niet geven mijn pijn
Sorry maar soms zal ik even droevig zijn
Al heb is soms veel pijn en veel verdriet
Denk niet dat ik al het mooie niet ziet
Ik weet er is verder nog veel geluk om me heen
En dat houd me zeker ook wel op de been
Sommige slaan een lieve arm om me heen
Zo weet ik altijd, Ik ben nooit echt alleen
Sommige geven zomaar ineens een kus op me wang
En weet ik, sommige vriendschapen zijn van belang
Ik ben blij met een aantal lieve vrienden om me heen
Die er zijn met de mooie en moeilijke tijden om me heen
En zulke vriendschapen laat ik nooit alleen
Zulke vriendschapen houden me op de been