Hou me vast,
Hou me gewoon stevig vast,
En fluister me lieve woordjes toe,
Zeg dat je me graag ziet.
Laat je gsm rinkellen,
En kruip dichter tege me aan,
Beloof me eeuwig trouw,
En hou je eraan,
Die gebaren hebben
Zoveel meer,
Waarden dan een diamanten ring,
Goude ketting,
Of wat dan ook,
Liefde is niet te koop.
Liefde is liefde,
En liefde moet puur zijn,
Echt zijn..