Ik lees ze weer door
de mailtjes waarin
we onze problemen bespraken
De adviezen die we gaven
de steun die eruit straalde
die ene zin
die een lach tevoorschijn toverde
Ik bekijk ze weer
de foto's die
hechte vriendschap concludeerde
Onze armen om elkaar heen
Een lach van oor tot oor
Die ene blik
die zekerheid had geboden
Ik denk weer terug
aan die mooie tijd
die zoveel heeft betekend
De telefoontjes die uren duurde
de kaartjes die we elkaar zomaar stuurde
Die ene naam
die me veilig liet voelen
Ik zal weer huilen
om jou
en wat je hebt gedaan
Hoe je me zomaar vertelde
dat je geen vrienden meer wilde zijn
Die ene zin
die mijn tranen liet stromen