Ik denk echt de hele dag aan jou moppie.
Steeds als ik mijn ogen sluit, zie ik jouw lieve koppie.
Ik staar naar jouw lichaam, naar jou helemaal.
Staar diep in jouw ogen, totdat ik verdwaal.
Denk terug aan jouw aanraking, teder en zacht.
Weer terug naar jou koppie, zo lief als je lacht.
Je lippen, je zoenen, vaag voel ik ze nog.
Lief schatje, mijn moppie; Wat mis ik je toch!