Eindelijk weer in je armen,
ik keek in de meest prachtige ogen..
Je kuste mijn lach,
die mijn geluk verraadde..
Je zei dat ik was veranderd
en dat je me niet meer herkende..
Ja ik miste haar ook, maar ik
kon het je toen helaas niet geven..
Jij verdiende toen zoveel beter..
Ik heb je laten gaan,
sorry, over m'n wang alweer een traan
Dat meisje die je toen zocht,
denkt nu nog elke dag aan je..
Mijn hart slaat over als ik je zie,
maar denk je ook aan mij?