Door de regen zie ik mijn land niet meer
de druppels verwoekerden het gebied...
waarom doet elke stap door deze jungle zo'n zeer??
alsof de bladeren vallen met een duister verdriet...
De zon laat de jungle even voor wat het was...
en ik stap verder de berg op, weg uit het hoge gras,
besef me dat ik nog een lange weg heb te gaan
wat moet ik nog doen voor een beetje geluk???
over mijn wangen druipt een dikke traan...
Het lijkt alsof wij niet verder komen samen
dat heb ik maar te pikken
dat heb ik maar te slikken
uit de bergen klinken duizenden vreemde namen
die ik niet ken
waarom gaat het nooit eens een tijdje goed?
is dit zo bagger omdat het bagger wezen moet?!
waarom kan ik niet bij jou zijn op een leuke plek?
of zijn al deze vragen supergek?