Soms is het in mijn hoofd..
Een wirwar van gedachten..
Mijn hersenen draaien overuren..
Het lijkt nooit stil te staan..
Soms weet ik het helemaal..
Over mezelf..
Dan ben ik er helemaal uit..
Tot ik weer ga twijfelen..
Piekeren..
Malen..
Over dingen die eigenlijk niet eens belangrijk zijn..
En dat alles in een paar seconden..
Minuten..
Uren..
En ga zo maar door..
Zo blijft het altijd gaan..
Zo gaat het in mijn hoofd..
Mijn hersenen staan nooit stil..
Mijn gedachten vliegen heen en weer..