Ze gingen komen, samen met meter en peter
M’n vader vluchtte al naar zijn werk
M’n vader heeft nooit veel schrik gehad met z’n 2 meter
Maar twee tante nonnen zijn gewoon te sterk
40 jaar klooster eist uiteindelijk z’n tol
maar er was geen ontsnappen meer aan
we moesten ze ontvangen, echt geen lol
dan vraag je je wel af wat de zin is van je bestaan
waaraan je die helse marteling hebt verdient
altijd dat gezaag over de goeie ouwe tijd
en ik maakte de vorige keer al heel gezwind
een niet-Katholieke opmerking over de waarheid
geen van de tantes kon het harde leven aan
ze gaven alles op en traden tot het klooster toe
het “goeie” aan de ouwe tijd was hen even ontgaan
want ze waren het harde werken gewoon moe
nu heb ik een belofte die ik houden moet
Een goddelijke belofte die me plezier doet
de belofte dat ik een week lang niet vloek
Uiteindelijk kwamen de tante nonnen niet op bezoek
Joepie :-)
Opgedragen aan tante Tin en Justine, mijn twee megakatholieke tantenonnen
Smilende greetz,
Dark:-)minD