Ik wil je nog wat dingen zeggen
en proberen het je uit te leggen.
het is een heleboel,
maar jij snapt toch niet wat ik bedoel.
Ik kijk terug naar hoe mijn leven is gegaan
en bij sommige momenten blijf ik staan.
Momenten van angst en verdriet,
want die vergeet ik niet.
Al het pijn uit mijn leven
is nog steeds in mijn ziel geschreven,
maar er waren ook leuke dingen
hoewel die het snelste voorbij gingen.
Ik heb het verleden achter me gelaten
en mijn oude levensstijl verlaten.
Door jou heb ik een ander hart
en ben ik toe aan een nieuwe start.
Een nieuw leven...?