ik wil deze strijd winnen, er tegen vechten...
wat iedereen tegen me zei leek niet tot mij door te dringen..
het blijft pijnlijk om telkens je verhaal uit te moeten leggen
omdat ik me tranen niet kan bedwingen..
maar er zijn ook leuke dingen die in mijn leven gebeuren...
zoals 2 jaar geleden dat mijn nichtje werd geboren.
waar ik me aan vast houd, gebeurtenissen die mij opfleuren...
wat was ik trots toen, daar kon niemand mij aan storen.
ik hoop dat alles straks weer op rolletjes loopt
niks of niemand mij opnieuw sloopt
want ik wil het leven allemaal postief kunnen gaan bekijken.
het is eenmaal zo, niet alles gaat over lijken..
1 jaar geleden terug kwam er voor mij een enorme klap..
dit was/is zeer ernst en zeker geen grap
knetterhard werd ik de deur uitgezet
het was uit, het was over met de pret
jij die op een gegevent moment bier belangerijker vond dan mij
was het eigenlijk op dat moment nog steeds wij?
ik weet het niet en toen op dat moment al helemaal niet meer..
het vertrouwen en alles in mij heb jij beschaamd
kapot, verslagen pakte ik toen mijn spullen bij elkaar..
weer opnieuw moeten beginnen en dat al naar 2 jaar
waarom heb jij me achtergelaten met dit grote verdriet
maar ik ben diegene die wint en jij verliest!