Mijn liefste,
Ik heb mijn hart gegeven
Al vele jaren geleden
Iedereen heeft ons uit elkaar gedreven
Ze gebruikt je…bla bla, ga door met je leven
Ik durf je de waarheid niet te vertellen
Want dat is heel VEEL
Het is mijn geheim
En mijn geheim…dat ben JIJ
Daarom blijf ik leven in hoop
Het enige mooie wat ik kon houden
Bang dat jij me zult afwijzen
En daarmee zal ik niet kunnen leven..
Ik heb de laatste jaren alleen aan mezelf moeten denken
Maar dat zal nooit lukken
Want jij hebt een deel mee genomen
Laat ze toch allemaal verrukken….
Er was op dat moment geen ruimte
Waar ik nog steeds van baal
Ik kon je niet eens aanvoelen
Maar nu is er weer ruimte
Ik heb een klein hartje
Waar alleen jij in past
Los laten kan niet
Je kan maar 1 x iets weg geven
Ik zou je wel 386 dagen aan één willen vasthouden
In je ogen kijken
Geen woorden
Die zijn overbodig
Het gevoel wat alleen jij me kan geven
Het valt niet aan een ander uit te leggen
Daarvoor is het te veel
Maar niet voor mij..
Ik hou van jou, alleen van jou!