Ben je net weer een beetje op de been
komt er een bericht die valt als een baksteen
Je wereld stort even in elkaar
maar het is toch echt waar
Hetgeen waar je juist zo voor vocht
Laat jou nu vallen, alsof het niet mocht
Iedereen zegt: ‘Je vind wel weer een baan,
laat daar geen twijfel over bestaan!’
Maar juist in deze tijden van onzekerheid
Ben jij ook je baan kwijt…