ik zit in bad,
kijkent naar de weerspigeling van mijn voed,
terwil ik bedenk dat ik een belofte gebroken heb,
een kijk na het bloed,
van mijn buik,
het spijt me iedereen dat ik pijn deed,
het spijt me zo!!!
ik kan het niet een ik zal het nooit meer kunnen!