Ik kijk naar jou
naar je donkerbruine ogen
je zwarte haar
je mooie lichaam
een siddering stroomt door heel mijn lichaam
jij kijkt naar mij
je komt dichter
en kijkt diep in mijn ogen
je streelt me door mijn lange haren
en komt nog dichter
tot je neus de mijne zachtjes raakt
de siddering wordt groter
plotseling druk je je lippen
zachtjes tegen de mijne
we beleven nu samen de siddering
en ik hoop dat je nog lang mijn siddering wilt blijven