Hier komen de tranen al weer.
Hier komen de tranen al weer,
net wanneer ik over je heen ben.
Net wanneer ik er aan gewend ben,
weer een nacht zonder jou.
Denk ik dat ik toch sterk genoeg ben,
wanneer ik je voetstappen op de gang hoor.
Schatje hier staan we weer,
het is net als de keren daarvoor.
Even dacht ik dat je zo keek,
als ik naar je kijk als je de deur uitloopt.
Maar toch gaat die altijd weer weg,
en toch heb ik een gevoel dat je nooit meer weggaat.
Weet niet of ik het kan,
open doen en je binnen laten.
Hier komen de tranen al weer,
de tranen.
Ik hoor wat je zegt,
waarom je geen relatie wil.
Je wil de dingen zelf oplossen,
en nu je hier voor me staat voel ik de passie.
Hier komen de tranen weer,
je vertel me hoe ik ze kan inhouden.
Hier komen ze alweer,
hier komen ze alweer.
Een andere tijd schatje,
wanneer ik me sterk en goed voel misschien.
Wanneer ik naar je kan kijken zonder te huilen,
misschien ben je wel gewoon een vriend.
Maar ik weet niet of ik het kan,
mijn hart staat voor je open.
Hier komen de tranen weer,
hier komen de tranen weer.
Ik ga terug naar binnen en doe het licht uit,
en ik zit hier in het donker en jij alweer uit het zicht.