Jij bent echt mijn beste maat
Mijn lachebek, en kameraad
Hoe ik mij ook voel, wie ik ook ben
Door jou krijg ik een lach op mijn gezicht
Oprecht vrolijk, super blij tot over mijn oren
16 jaar al samen en dag op dag herboren
Mijn beste vriendje, vanaf groep één
Overal samen met tweeën heen
Wat was dat mooi geweest
En nu nog zo vet bij elkaar
Sta altijd voor je klaar
Je bent zo vrolijk en grappig
Het geluk straalt van je gezicht af
En dan samen feesten, lekker maf
Ik wil jou echt nooit meer kwijt
Van jou word ik een vrolijke meid
Kevin, wat wij hebben is bijzonder
Je staat in mijn hart gedrukt met krijt