Even bekroop me weer het gevoel wat er vorig jaar was gebeurt...
Vele mensen die hebben mij erdoorheen gesleurd....
Wat ik allemaal op dat moment dacht valt met geen pen beschrijven...
Want ik wil niet dat ze zeggen Marianne is weer aan het overdrijven...
Ik weet zelf wat ik mee heb gemaakt vorig jaar...
Het was een harde/moeilijke tijd om mezelf erdoor heen te slaan!!
Want even dacht ik, ik kan het leven niet meer aan!!
Zoveel pijn alles wat me ex me heeft aangedaan...
Gelukkig sta ik nu niet meer onderaan...
Het jaar 2008 was met vallen & opstaan voor mij...
Zoveel tranen dat het heeft gekost maar nu ben ik helemaal vrij...
Alleen het stuk vertrouwen winnen bij mensen, dat doet nog een hoop..
Want daar kan ik nog niet over uit, daarmee zit ik in de knoop...
En nu heb ik eindelijk weer een jaarcontract na jaren vechten
Iedereen is trots ik hoor ze het allemaal zeggen..
Maar op mezelf ben ik zonder meer!!
De aanhouder wint, zo zie je het maar weer!
Dus ik zeg op mijn beurt 2009 word mijn jaar!
En ja grotendeels werd het al en dat is echt waar!
Zoals ik al zei in me vorige zin een jaarcontract met een superbaan !
Huppa daar valt weer een gelukstraan...
Nu nog een vent voor altijd in mijn leven...
Waar ik me liefde aan kan gaan geven...
En waar ik het van terug ga krijgen hoe dan ook...
Want dat is iets wat me de laatste tijd stook
Liefs Marianne