in gedachten ga ik 6 jaar terug
terug naar onze tijd samen
ik denk aan alle onzin en zooi
die we deden zonder schamen
af en toe denk ik nog terug
aan jou en aan die rare tijd
we hadden toen zoveel plannen
en deden alles zonder spijt
als ik toen toch had geweten
wat er echt omging in je hoofd
misschien was je hier dan nog
en was jou lichtje nog niet gedoofd
soms vraag ik me vol wroeging af
had ik het niet moeten zien?
als je bij mij je verhaal kwijt kon
had ik dan kunnen helpen misschien?
maar het heeft nu geen zin meer
jou leven is voorgoed voorbij
maar jou lach en herinneringen
leven door, hier, in het hart van mij