Je ogen , zo leeg kijkend
Antwoorden zo ontwijkend
Ik zie de angst in je ogen
Alle liefde en geluk is eruit gezogen
Er is geen enkel sprankeltje hoop meer te bespeuren
Iemand moet je dringend wat opbeuren
Een schouderklopje op de rug,
En je lacht al terug
Een “ik zal er altijd voor je zijn”
Dat verzacht de pijn