Dit gevecht diep van binnen
Alleen jij kan me antwoord geven
op al mijn vragen, maar hoe?
door je simpel weg terug te halen
me te helpen, terwijl het niet kan.
Hoewel ik wist,
diep in mijn hart
dat het zou gebeuren
terwijl ik het niet wil.
Was jij maar nog bij mij
zodat je me antwoord kón geven
op mijn vragen.
Zelf te ondekken
Naar het onbekende
erachter komen, wat er speelt
hoewel ik er niet geheel achter kom
wat er speelt, maakt het alleen maar
moeilijker.