Lieve schat,
Ik wil je vertellen dat ik nog steeds veel van je hou.
Het enige verschil is dat ik nu nog meer van je hou dan eerst.
Je maakt me altijd zo gelukkig.
Ik ben altijd zo blij als jij er bent.
Ik kan soms wel huilen van geluk.
En dan denk ik van ‘waar heb ik dit aan verdient?’
Soms dan kan ik wel huilen,
huilen omdat ik dan wel eens een meningsverschil heb met jou.
Ach wij zijn toch ook zo koppig af en toe.
Maar ik hou nog steeds van je hoor me schat.
Vergeet dat alsjeblieft niet.
Als ik in de spiegel kijk dan zie ik jouw naast me staan
Je kijkt zo blij.
Met die glimlach maak je me gelukkig.
Ik zou je lang vast willen houden.
En het liefst je niet meer laten gaan.
In ieder geval niet meer uit mijn leven.
Nu al een half jaar.
Wie had dat nou gedacht.
Ik had het wel gehoopt.
Het regent pijpenstelen en nog denk ik aan jouw.
Als je me een kus geeft op mijn rug dan ril ik helemaal.
Gewoon omdat ik je nog steeds zo erg aantrekkelijk vind.
Elke keer als jij mij een kus geeft dan voelt dat zo fijn.
Een knuffel voelt bij jouw zo zacht en teder.
Zo warm en lief.
Ik heb twee kaarsen aangestoken.
Een voor jouw en een voor mij.
Twee kaarsen die samen gebonden zijn.
Een wierookstok die het symbool geeft van onze hechtheid.
Wij zijn samen een.
Het is niet jij.
Het is niet ik.
Het is wij.
Wij samen.
Wij bij elkaar.
Wij.
Wij voor altijd.
Altijd.
Wij…
Love,Angel