eens...
een tijd geleden was je kwaad op mij
omdat ik mijn steun bij een andere persoon ging zoeken
en nu had je me terug
nu wou ik alleen maar steun van jou
en van niemand anders
en nu kan ik niet meer bij je terecht.
dat gevoel heb ik nu.
toch ergens in mijn hartje hoopt dat dit niet zo is en
weet dat dit zo niet is maar het voelt zo aan.
Lieverdje, khoop dat jij weet dat jij nog steeds bij mij terecht kan!!!!!!!
xxx...