Wij twee in een dilemma.
Wij twee plannen een schema,
Wij twee doen samen alles,
waar wij twee zin in hebben,
en niks staat ons in de weg het maakt ons niet uit wat een ander over ons zegt,
Want jij en ik maken ons vriendschap wat het moet zijn.
Geen enkel leugen nemen we waar,
Want wij tweeën kennen elkaar goed,
En staan voor elkaar klaar.