eey zus
je weet dat ik van je hou.
maar ik zeg het nog maar even
ik hou van jou.
jij wilt miss wel niet meer verder leven.
maar als ik zou denken dat je dood bent sta ik all te beven.
gellukig leef je nog.
ook all draait je leven om bedrog.
ik weet wat je hebt meegamaakt.
en dat verhaal heeft ook mij geraakt
je weet wel dat ik er altijd voor je ben.
ook all is dat meestal alleen via msn.
gebruik mij maar als derde been.
dan help ik je wel door alles heen.
XXX