Zeg het me.
Het is nu 3 dagen geleden,
dat je in me armen was.
Het enigste wat ik wou,
was je stevig vasthouden.
Het spijt me schatje,
dat ik boos was.
Ik hoop dat je me,
vanavond weer belt.
Je durft het niet aan,
want je zit nog in een gevecht.
Ik beloof je schatje,
dat ik echt ben.
Aan jou zou ik altijd denken,
ik mis je.
Weer denkend,
wanneer ik je weer zie.
En weet je schatje,
als ik je weer zie.
Bedrijf ik met jou de liefde,
elke keer weer.
En weet je schatje,
als ik je weer zie.
Verlang ik naar jou lippen,
op de mijne.
Geef onze liefde een kans,
blijf bij mij.
Begrijp dat je bang ben,
maar dat hoeft niet.
Laat onze liefde lijde,
geef je over.
Ik zie dat je naar me verlangt,
als je bij me bent.
Of is dit het gene,
wat ik wil zien.
Als jij het anders voelt,
zeg het me dan.
Dan zal ik je loslaten,
ook al ken ik dat niet.
Je was het beste wat ik had,
je zit voor eeuwig in me hart.