"Geen sneeuw..."
Roerloos luister ik naar de stilte om me heen
en ik kijk naar je al ben je niet hier
Ik raak je aan al is er geen lichaam
Ik ben altijd bij je al ben ik alleen
Zwartwitte rozen op de gordijnen
kleuren langzaam via roze naar rood
maar jij alleen kan mijn zon weer laten schijnen
jij bent mijn engel in tijden van nood
Hopend dat ik je niet verbitter
wanneer ik schrijf dat ik je mis
Pijnlijk wanneer ik me vergis
Maar alles leek ook zoveel witter
Uiteindelijk kon ik het weten
Voor mij geen sneeuw deze dag
Geen dromen over beeldschone ogen, geen woorden
en vanzelfsprekend...geen lach...