ik voel me niet thuis
als ik binnen kom
voelt het niet
als rust
een fijne omgeving
het huis waar ik
al me helen leven woon
voelt niet
bepaalt als een thuis
ik wil zo graag weg
een idee hebben
dat als ik het huis
binnen kom lopen
dat het thuis is
dat ik me totaal
op me gemak voel
zonder enige moeite
zonder het gezeur
maar nu wil ik weg
weg en niet meer hier
ik hoop dat ik
me ooit ergens
echt thuis voel
...