Weten julie nog toen wij,
Wij drietjes,
Vrienden waren, echt
Erg goede vrienden,
Denkent dat het nooit over zou gaan,
Denkent dat dít nooit over zou gaan,
We werden tegen elkaar opgezet,
En ik wist het niet meer,
Ik wou zo graag bij jullie blijven,
Maar ik was verscheurd,
Ik ben dom geweest,
Ik ging met de verkeerde om,
Nu..
Nu zijn wij uit elkaar gescheurd,
Ieder gaat een andere kant op..
Wat moet het nu met ons?
Ik weet het niet meer