~Kameleon~
Ik moet er niet aan denken
een kameleon te moeten zijn.
Niet dat ik het geen leuke dieren vind of dat ik me nu anders voel
maar dan ben je zo bedoeld
- telkens weer anders van uiterlijk...
ik heb geen flauw idee wie ik ben
doordat ik me telkens weer verander,
transformeer in iets dat past
bij de situatie of omgeving.
ik heb geen hoo dat dat anders wordt,
dat ik zal leren wie ik ben
en dat ik mijn eigen identiteit
zal gaan accepteren.
Mijn enige houvast is dat ik
geen kameleon ben
en dat leert mij
dat ik niet geschapen ben
om telkens weer te veranderen...
dus dat het misschien
toch nog beter zal kunnen worden,
ooit,
maar ik verwacht
nooit.