Bedaar, leef, geniet
Vele mensen praten slecht, over jou
diegene waarvan ik toch hou
het doet me niks meer
ookal is er zo'n hartzeer.
Een kopie van mij
dat ik niet uit kan wissen
woede, verdriet, angst
je bent precies mij.
Jezelf verbergen onder een masker
een dagelijks ritueel, die je uitvoert
ze kijken er niet meer naar om
je gevoel verbitterd.
Bedaar, leef, geniet
verleden achter me laten
een jeugd krijgen
die jij nooit hebt gehad.