Tijd is een raar gegeven
Zandkorrels in een glas
De stand van de zon, de maan en de sterren
De wijzers op een klok
Het ene moment zo druk
Het volgende niets te doen
Nu iets missen
Straks te veel gedaan
Hoe deel je tijd in
En met wie moet je dat doen?
Hoe bepaal je wat je wel wil
En hoe lang dat dan mag duren?
Wachten op jou kost tijd
Maar doorgaan kost moeite
Ogen open houden lijkt verstandig
Maar kom jij dan tijd te kort?
Waarom loopt de tijd door?
Had de tijd niet kunnen stoppen
Op het juiste moment
Toen jij en ik het fijn hadden?
Kan de tijd versnelt worden?
Kan die tijd laten zien
Wat de toekomst brengen gaat
En als het niet bevalt....
Draaien we die samen terug naar toen