Ik hoop je vriend te zijn
Als je 's nachts niet kunt slapen
Mag je me bellen
En als ik echt je vriend ben
Zal ik wakker worden
Uit de allerdiepste droom
Ik hoop je vriend te zijn
Als je me een brief schrijft
En ik vind die in de brievenbus
Als ik echt je vriend ben
Zal ik je handschrift herkennen
Al schrijf je met je verkeerde hand
Ik hoop je vriend te zijn
Als je een paardebloem leeg blaast
Zal ik op kilometers afstand de pluimpjes vangen
En als ik echt je vriend ben
Zal ik aan hun vorm zien
Hoe het met je gaat