~Verloren dromen~
Ik heb gezocht,
naar iemand bij wie ik me begrepen voel.
Ik heb gehoopt,
op iemand
bij wie ik me veilig voel.
Ik heb gewenst,
dat iemand
ook van mij kan houden.
Ik heb gedroomd...
Ik heb gedroomd...
Maar dat is alweer verdwenen
in het verleden.
Ik zal nooit zo iemand vinden
want mij leuk vinden is onmogelijk,
laat staan van mij houden.
Er zal dus nooit iemand zijn
die me zal beschermen
tegen mezelf.
Er zal dus nooit iemand zijn
die me bij zich zal laten schuilen
tegen de regen.
Er zal dus nooit iemand zijn
die me zal omarmen
als mijn hart weer ijskoud wordt.
Er zal dus nooit iemand zijn
die me zal kunnen begrijpen
en me helpt.
Er zal dus nooit iemand zijn
die een plekje voor me heeft.
Maar ik zal het niemand verwijten,
want ikzelf heb het ook niet.