Ware gevoelens
zoveel gevoelens, zonder betekenis
zoveel leegte
liefde waar toen geen plaats voor was
maar toch is dat wat ik mis
jouw liefde, jou vast houden was al genoeg
mijn hart sloeg op hol
had eeuwen met je willen vrijen
maar ik was ziek en wilde dan ook vuurwerk voor ons beiden
liefde in de vorm van mijn soulmate
elkaar begrijpen zonder woorden
diegene waar je alles voor deedt
zeker wetend dat we bij elkaar hoorden
leegte die zich opvult met pijn
woorden schieten te kort
diegene waarvoor je er altijd wilde zijn
hopend dat het ooit weer 'wij' wordt
alleen mijn lach is wat je ziet
trots naast je lopen is wat ik wou
zie je in mijn ogen niet het verdriet
achter die lach huil ik om jou!
als ik jouw gedachten toch eens kon lezen
als ik jouw herinneringen kon beleven
zou het dan makkelijker zijn?
als ik jouw angsten kon voelen
doen ze vast op dezelfde manier pijn
als ik jouw gedachten zou horen
zouden we dan tot eem goed gesprek kunnen komen?
en weten dat we niet zo verschillend zijn..
Ik heb nooit getwijfeld aan jouw
al 7 jaar lang blijf ik je trouw!
zullen we opnieuw beginnen?
want dit doet veel pijn van binnen!
Het doet me pijn
jou met een ander te zien zijn
Ik hou me aan mijn woord!
Ik heb je nooit meer laten gaan!
Je bent nog steeds zo mooi,
als ik in je ogen kijk,
niemand anders kan mij zo doen opleven
ben ik van alle pijn bevrijd
je doet blij en bent zo sterk
toch zie ik pijn in je ogen
die hebben mij nog nooit bedrogen
lieve schat, ik wou dat ik je even in me armen had!
X