Maandenlang roep ik dat ik het prima vind zo,
Dat ik geen relatie wil.
Maar ik ben erachter; Da wil ik niet meer,
Ik wil bij je zijn.
Ik durf eindelijk mijn gevoelens open te stellen,
Open voor jou maar ook voor mezelf.
Ik ga je de keuze geven,
Het is jou keuz of we ooit verder samengaan.
Als je niet samen verder wilt,
dan ga ik alleenveder want die tijd is gekomen
Ik moet verder,
Met of zonder jou..
Mijn keus is gemaakt,
Ik ben erachter gekomen..
Hoe meer ik eraan denk of het erover heb,
dan wl ik dit.
Bij dingen die ik doe ben ik erachter gekomen,
Ik wil jou
Ik wil bij je horen,
Ik ben verliefd
Écht verliefd!